Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

      Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς και για το Ναύπλιο, καθώς μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης μέρος του σχεδίου αποκατάστασης του Ιστορικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς επίσης, το γεγονός ότι,με το  ο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο,από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, έχουμε μια άψογη συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι και υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης τον Ιανουάριο του 2017 μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Γεωργίου, για την επισκευή και αποκατάσταση της στέγης του πρόναου του Ιερού Ναού
.
      Η έκταση και το μέγεθος, των ακραίων προβλημάτων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ναυπλίου, δημιούργησε κινδύνους και προβλήματα στην ασφάλεια των πολιτών.
      Ο Δήμος Ναυπλιέων,με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους,δεν έμειναν απαθείς στην παράκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού να βοηθήσουν στην αποκατάστασή του, βλέποντας τον Ιερό Ναό,όχι μόνο ως Εκκλησιαστικό κτίσμα ,αλλά και ως ιστορικό μνημείο της Πόλεώς μας.
     Εκφράζουμε σε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, τις θερμές μας ευχαριστίες.
 ΕΚ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ