Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 εορτή του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός τον Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο, του οποίον το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Χριστόφορο

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής: 
 Την Δευτέρα 8 Μάϊον 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. θα ψαλλεί  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείον κηρύγματος προεξάρχοντος τον Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτον π. Χρυσοστόμου Μιχαλοπούλον Ιεροκύρηκος της Ιεράς Μητροπολεώς μας.  
Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 7 π.μ. θα ψαλλεί ο 'Ορθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος τον Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  μας  κ.κ.Νεκταρίου.
 Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία Θα τελεσθεί ο Αγιασμός για την ευλόγηση των οχημάτων.
 Το Απόγευμα της εορτής και ώρα 6 μ.μ. θα ψαλλεί ο Εσπερινός της Μεσοπεντηκοστής και η ιερά παράκληση τον Αγίου Χριστοφόρου.

Εκ τον Εκκλησιαστικού Συμβουλίου