Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

Παράλληλα με τις λατρευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου Χορωδιακή Συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Στην Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τις 3 χορωδίες του Ναού, η Δημοτική χορωδία Αιγινίου Canto Olympus και των Ιερών Ναών Τριών Ιεραρχών Θεσσαλονίκης, Αγίας Παρασκευής Μενεμένης και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας τίμησε με ειδική πλακέτα τον επί πολλά χρόνια μουσικό του Ιερού Ναού κ. Απόστολο Τσέρνο για την μέχρι τώρα προσφορά του στον Ιερό Ναό και στην Ιερά Μητρόπολη.
Την Κυριακή 23 Απριλίου το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση από τα τμήματα του Ιερού Ναού με τίτλο «Χορευτικές αναμνήσεις…». Την εκδήλωση χαιρέτισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ανακαινίσεως του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού. Εκατόν πενήντα μέλη των χορευτικών του Ιερού Ναού υπό την καθοδήγηση των τριών χοροδιδασκάλων του Θεοχάρη Κυριαζή, Δέσποινας Γουργούλα και της Κωνσταντίνας Αγγελίδου, παρουσίασαν ένα μικρό χορευτικό ταξίδι από τη Μ. Ασία, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η βράβευση του 3ου Διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός με θέμα «Ελπιδοφόρο φως». Την βράβευση στην κατηγορία Δημοτικού έκανε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πέλλας κ. Κερασόπουλος, στην κατηγορία Ενηλίκων ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ν. Πέλλας κ. Περδικάτσης, ενώ τους ειδικούς επαίνους έδωσε η κα Τουμπουλίδου Φανή υπεύθυνη των Σεμιναρίων Φωτογραφίας του Ιερού Ναού. 
Στην κατηγορία Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου κέρδισαν οι παρακάτω: 
1ο Βραβείο: Γκόβτζιας Αθανάσιος μαθητής Γυμνασίου
2ο Βραβείο: Καλέα Ελπίδα μαθήτρια Λυκείου
3ο Βραβείο: Παπαχριστούδης Ιωάννης μαθητής Λυκείου 
Ειδικό έπαινο: Καραπατόγλου Σοφία μαθήτρια Δημοτικού
Στην κατηγορία ενηλίκων:
1ο Βραβείο: Αλειφέρης Κωνσταντίνος
2ο Βραβείο: Πατσάνης Αλέξανδρος
3ο Βραβείο: Καράμπελα Θεοπούλα και Τζούρου Σταυρούλα (ισοψηφία)
Ειδικό έπαινο: Δαναβασίλη Στυλιανή
Τετάρτη 19 Απριλίου 2017







Κυριακή 23 Απριλίου 2017






3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας