Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ΄΄Ρωμανός ο Μελωδός΄΄ θα πραγματοποιήσει Αναστάσιμη Εκδήλωση την Κυριακή του Παραλύτου, 7 Μαΐου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.
Αναστάσιμους ύμνους θα ψάλουν οι μαθητές των τμημάτων Αριδαίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Κουφαλίων, Κρύας Βρύσης και Σκύδρας και ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής υπό την διεύθυνση των καθηγητών των τμημάτων και του Διευθυντού της Σχολής, Πρωτοψάλτου Αριστοτέλη Βογιατζόγλου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης και τον σχολιασμό των ύμνων θα κάνει ο Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, δρ.Θ.

Την εκδήλωση θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ και θα επιδώσει πτυχία και διπλώματα στους αποφοίτους.