Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε το Μουσείο του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Με κάθε λαμπρότητα κι επισημότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στα Λευκάκια Ναυπλίου. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από τον νεοανεγερθέντα ναό του Αγίου Λουκά επισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

 Την τελετή του Αγιασμού έκανε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, ενώ παραβρέθηκαν κι οι Μητροπολίτες  Σπάρτης Ευστάθιος, Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, Μουάντζα Τανζανίας Ιερώνυμος, Υδρας Σπετσών και Αιγήνης  Εφραίμ, Άρτης Καλλίνικος και Αργολίδος Νεκτάριος. Μετά το πέρας του αγιασμού ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος  αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό θαυμαστό γεγονός  που του έτυχε κατά την πολύωρη εγχείρηση που είχε υποβληθεί πριν από καιρό στο Ωνάσειο νοσοκομείο, όταν ο Άγιος Λουκάς του εμφανίστηκε και του είπε ότι θα επανέλθει και πάλι στα ποιμαντικά του καθήκοντα μετά την επέμβαση. 
Ευχαριστίες προς όλους του Μητροπολίτες καθώς τους Ιερείς  και όλο το κόσμο που παραβρέθηκε στον εσπερινό απεύθυνε  ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριο.  Ακολούθησε ξενάγηση στο Μουσείο από τον Μητροπολίτη Αργολίδος .

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ