Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Το Σούφλι τίμησε τον πολιούχο του.

Το Σουφλί, η όμορφη πολιτεία του μεταξιού, με πάνδημη συμμετοχή των αρχών και του λαού, τίμησε τον προστάτη και πολιούχο του, τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο. Των ιερών ακολουθιών  του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη  ο οικείος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Μετά τη Θεία Λειτουργία στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου λιτανεύθηκε η ιερή εικόνα του τιμωμένου αγίου και στην Κεντρική πλατεία της πόλης εψάλη δέηση.

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της πανηγύρεως του Προστάτου της πόλης, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Σουφλίου ακολούθως πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, η 3η Συνάντηση Χορωδιών στην οποία συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου «Εν Λευκώ», η Τετράφωνη Χορωδία «Εν Ορεστιάδι», η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, η Χ.Ο. Αλεξανδρούπολης  «Ευτέρπη», η «Ακαπέλα» Κορνοφωλιάς και η  Εκκλησιαστική Μαντολινάτα Σουφλίου,
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν οι Βουλευτές Έβρου Αναστ. Δημοσχάκης και Δημ. Ρίζος, ο Δήμαρχος Σουφλίου Ευ. Πουλιλιός, ο Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Ιωαν. Τσιόπλος και άλλοι επίσημοι.