Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Σε κατανυκτικό κλίμα ο Ακάθιστος Ύμνος στον Ι.Ν Οσίου Νίκωνος.


019
Σε κλίμα κατάνυξης και παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017 η Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου.
Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας στον πάντα μεστό και μελίρρυτο λόγο του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε ώστε να αποβάλλουμε από την καρδιά και τη ζωή μας όλα τα ‘’βαρίδια’’ που δυσχεραίνουν την πνευματική μας ανύψωση. Επίσης μίλησε για την Υπεραγία Θεοτόκο, που σαν στοργική μάνα μας προστατεύει, μεσιτεύει ακατάπαυστα για όλους μας, μας ενισχύει και μας παρηγορεί.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον ψάλτη κ. Γεώργιο Σαρτζή, ο οποίος αποχώρησε από το αριστερό αναλόγιο του Ναού, επισημαίνοντας το ήθος και την προσφορά του στα ένδεκα χρόνια παρουσίας του σε αυτή τη θέση. Παράλληλα καλωσόρισε το νέο ψάλτη κ. Ανάργυρο Κονίδη.
036 026 027 029 037 002 010 005 022 040 039