Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ο Μητροπολίτης Άρτης με τους Θεολόγους – Εκπαιδευτικούς του Νομού Άρτης.



Την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017, το βράδυ, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, οι Θεολόγοι – Εκπαιδευτικοί του Νομού Άρτας, με τον Σχολικό Σύμβουλο Θεολόγων κ. Τριαντάφυλλο Σιούλη, συναντήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μαξίμου του Γραικού.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Σιούλης ομίλησε με θέμα: «Θρησκευτική Παιδεία και Διδακτική». Επίσης, ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σταμάτης Πορτελάνος ανέπτυξε το θέμα: «Θρησκεία και υβριδικές πολιτισμικές κατασκευές». Ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ανεφέρθη στην αποστολή των Θεολόγων Εκπαιδευτικών και στην ανάγκη ενότητός τους με την ποιμαίνουσα Εκκλησία. Ο Μητροπολίτης πρώην Άρτης κατέθεσε σκέψεις για την προσφορά των Θεολόγων Εκπαιδευτικών στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών. Στο τέλος, τόσο ο κ. Σιούλης όσο και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν την Ιερά Μητρόπολη Άρτης για την πρόσκληση, εκφράζοντας την διάθεση για την πραγματοποίηση αντίστοιχων συναντήσεων στην διάρκεια του έτους.