Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΑΡΓΟΣ: ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΙΖΙΚΑΡΗ.

    
Με τίτλο "Ανάβουνε Φωτιές στις Γειτονιές" το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός , το τμήμα Κ.ΑΠ.Η. και η Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. παρουσίασαν  ένα πολιτιστικό πολυθέαμα σε δύο μέρη στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Το πρώτο  μέρος  ήταν αφιερωμένο στο  Δρώμενο του  "Αη Γιάννη του  Κλήδωνα  ή Ριζικάρη".  Ακολούθησα χοροί από το Χορευτικό από τον Πολιτιστικό Όμιλο" ΔΙΟΝΥΣΟΣ",  όπου χόρεψε το νέο τμήμα του συλλόγου " Έλληνες και Φιλέλληνες" και το χορευτικό τμήμα της ομάδας  του Κ.Α.Π.Η.  Άργους, σε επιμέλεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Στέλλας Αγνάντου.
Το δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο σε μία  Διαδρομή στο Ελληνικό τραγούδι με τον Άγγελο Ανδριανό.
Την πολιτιστική εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους  Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιδήμαρχος Δ.Κρίγγος , ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ  Ε.Τζαβέλας , ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ  Π.Διολίτσης , οι δημοτικοί σύμβουλοί Ε .Πετροπούλου, Σκούφης . Ο πρόεδρος του Κουρτακίου Θ.Δαγρές κα.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ