Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πεύκης η Παναγία της Γράμμουστας και η Τιμία Δεξιά της Οσίας Σοφίας (ΦΩΤΟ).





Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πεύκης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, μεταφέρθηκε η θαυματουργή ιερά εικόνα της Παναγίας της Γράμμουστας, καθώς και η Τιμία Δεξιά της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας, κατόπιν αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου και των Εφημερίων του Ιερού Ναού.

Τα ιερά σεβάσματα κόμισε στον περικαλλή Ναό της Πεύκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού.
Ο οικείος Ποιμενάρχης Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Καστορίας για την ευλογία που χάρισε στον λαό της Πεύκης, με τη μεταφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας και του ιερού λειψάνου της νεοφανούς Οσίας Σοφίας, τα οποία θα λαμπρύνουν την πανήγυρη του Ιερού Ναού.
Ο κ. Σεραφείμ στον λόγο του αναφέρθηκε στην αγάπη των Αγίων της Εκκλησίας μας για την Παναγία και ανέλυσε τους λόγους, σύμφωνα με τον Άγιο Συμεών τον νέο Θεολόγο, που πρέπει να αισθανόμαστε συγγενείς με την Υπεραγία Θεοτόκο.
Επίσης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού για την ευλογία της επικοινωνίας με τον Επίσκοπο αυτής της Μητροπόλεως και με τον περιούσιο λαό του Θεού και τον συνεχάρη γιατί διαπιστώνονται έντονα τα πνευματικά χαρακτηριστικά του ποιμνίου που του ενεπιστεύθη η Εκκλησία μας.
Φωτογραφικό Υλικό : Σπύρος Παπαγεωργίου.