Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Για πρώτη χρονιά φέτος διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των νεανικών ενοριακών ομάδων της Μητροπόλεώς Αργολίδος .

Η πρώτη φάση των αγώνων ξεκίνησε την Τετάρτη της Διακαινησίμου όπου τα παιδιά αγωνίστηκαν χωρισμένα σε δυο ηλικιακές κατηγορίες. Η πρώτη για παιδιά Δημοτικού έως και Α' Γυμνασίου και η δεύτερη για παιδιά από Β' Γυμνασίου έως και Γ' Λυκείου.
Στην προημιτελική φάση συμμετείχαν στην πρώτη κατηγορία οι ενοριακές ομάδες Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους, Αγίας Τριάδας Μιδέας, Λυγουριού, Παναριτίου, Κουτσοποδίου, Αγίου Πέτρου Άργους, Παναγίας Κατακεκρυμένης και Τιμίου Προδρόμου  Άργους και στη δεύτερη κατηγορία οι ενοριακές ομάδες Κουτσοποδίου,  Κιβερίου, Μαλανδρενίου, Λυγουριού, Πυργιωτίκων,  Παναριτίου, Αγίου Αδριανού και Αγίου Δημητρίου (Μετοχίου).
Στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν στην πρώτη κατηγορία οι ομάδες Παναριτίου, Κουτσοποδίου, Λυγουριού και Παναγίας Κατακεκρυμμένης και στη δεύτερη το Λυγουριό, ο Άγιος Αδριανός, το Κιβέρι και τα Πυργιώτικα.
Στα ημιτελικά που έγιναν στα Λευκάκια βγήκαν τα ζευγάρια των τελικών. Έτσι, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου  2017 για την κατηγορία των μικρών αγωνίστηκαν  στο γήπεδο του Λυγουριού για την 3η-4η θέση οι ομάδες του Λυγουριού και της Παναγίας Κατακεκρυμμένης και στο μεγάλο τελικό οι ομάδες του Παναριτίου και του Κουτσοποδίου.
Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου έγινε ι τελικός για τις  μεγάλες ομάδες στο δημοτικό στάδιο του Ναυπλίου. Για τον τελικό έπαιξαν  το Λυγουριό και τα Πυργιώτικα ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Άγιος Αδριανός αφού το Κιβέρι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον ημιτελικό. Τελικά πρωταθλήτρια ομάδα βγήκε η ομάδα του Λυγουριού   αφού κέρδισε την ομάδα των Πυργιωτίκων με σκορ 1-0.
 Μετά το τέλος αυτού του αγώνα έγιναν  οι απονομές των επάθλων σε όλες τις κατηγορίες.  Στις απονομές παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αργολίδος  Β.Σιδέρης ,Ιερείς από τις ενορίες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα καθώς και παράγοντες του ποδοσφαίρου.
 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ