Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Παρατείνεται η παραμονή του Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στη Μητρόπολή Δημητριάδος.

Παρατείνεται, για μερικές ακόμη ημέρες, η παραμονή του ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στη Μητρόπολή μας. Υπενθυμίζεται ότι το ιερό Λείψανο, που φυλάσσεται στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά στην Τραγάνα, κόμισε στην ενορία των Αφετών Πηλίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν & Ραϊθώ κ. Δαμιανός. Με την ολοκλήρωση του προσκυνήματος στους Αφέτες, το μεσημέρι της Τρίτης 27/6, το ιερό Λείψανο θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, για να λαμπρύνει την πανήγυρη της ενορίας.

Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/6, στις 6.30μ.μ. στο προαύλιο του Ναού και το ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία του Κλήρου και του λάου μας έως την Παρασκευή 30/6, στις 6.30μ.μ., οπότε και θα μεταφερθεί στον τόπο όπου φυλάσσεται.
Το πρόγραμμα των Παυλείων 2017, της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr