Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη επωφελούμενων του «Καρέλειου» στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Καισαριανή.

Karelleio_Ag. Ioannis Prodromos Kaisariani3_web
Σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου, τόσο οι επωφελούμενοι του οικοτροφείου όσο και οι επωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας του «Καρελλείου-Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είχαν την ευλογία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Καισαριανή.

Στον χώρο της Ιεράς Μονής σώζονται παλιές τοιχογραφίες καθώς και μικρό θολωτό Ναΰδριο του 16ου αιώνα, και σήμερα λειτουργεί ως γυναικεία κοινοβιακή μονή.
Οι επωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να προσευχηθούν και να ψάλλουν το απολυτίκιο του Αγ.Ιωάννου του Προδρόμου στο Ναΰδριο της Μονής ενώ στην συνέχεια τους προσφέρθηκε κέρασμα στο αρχονταρίκι.
Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων της δομής, καθώς και της ενίσχυσης του θρησκευτικού πνεύματος των επωφελούμενών της.