Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

40 χρόνια Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας (1977-2017).

 
Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 χρόνια από την ίδρυση του επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας- Μέρμπακα πραγματοποιήθηκε επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στην Αγία Τριάδα-Μέρμπακα.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αιδεσιμώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσύλης ως πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου το 1977, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , οι Βουλευτές Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός και Ιωάννης Γκιόλας. 
Το κύριο μέρος της βραδιάς περιέλαμβανε τραγούδια και χορούς από τα χορευτικά τμήματα : (Πολιτιστικός Σύλλογος Μιδέας- Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής- Πολιτιστικό Σύλλογο Ανυφίου και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας) με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Λάλεζα. 
Τέλος τίμησαν με τις παρουσίες τους την εκδήλωση η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Κρίγγου-Τάνταρου, ο πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Ενότητας , και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ