Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον νεοανεγερθέντα Ιερό ναό των Θεοφανείων, Τιμίου Προδρόμου και Αγ. Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

Με την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις τον νεοανεγερθέντα Ιερό ναό των Θεοφανείων, Τιμίου Προδρόμου και Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Λαγκαδά, η οποία και ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στα παιδιά και στην νεολαία, ξεκίνησε και εφέτος η θερινή λειτουργία του «Φιλοξενίου Νέων Σοχού», που θα φιλοξενήσει στους χώρους του, νέους και νέες της επαρχίας μας και όχι μόνο, καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, τον οποίο και πλαισίωσαν Ιερείς και Διάκονοι της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ενώ καθ’ όλη της διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έψαλλε η Μικτή Ανδρική Τετράφωνη Χορωδία του Ακαδημαϊκού Μουσικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων, υπό την άριστη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου κ. Σάββα Βρεττού.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, ομίλησε επικαίρος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στα νοήματα της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής και συγχαίροντας στο τέλος, όλα τα παιδιά που παρέστησαν κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, για την υποδειγματική τους τάξη και ευπρέπεια.

Εν συνεχεία, ο κ. Παναγιώτης Μουτσόπουλος, Καθηγητής και της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως και βασικό στέλεχος του «Φιλοξενίου Νέων», πραγματοποίησε προς τους γονείς και στα παιδιά την καθιερωμένη πρώτη ενημέρωση περί του προγράμματος και των δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στην περιοχή του Σοχού κατά την θερινή περίοδο, ενώ παρουσιάστηκαν οι ομαδάρχες και οι επικεφαλείς των τμημάτων σύμφωνα με τις περιόδους που έχουν χωριστεί τα παιδιά.