Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ Κ.ΜΠΡΟΔΗΜΑ.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Δίδυμα Αργολίδας , επέστρεψαν  τα λείψανα του Ανθυπασπιστή της ΕΛΔΥΚ Κωνσταντίνου Μπροδήμα που ήταν αγνοούμενος  από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017.


Στην πλατεία του χωριού έγινε η υποδοχή των Λειψάνων του Ανθυπασπιστή και κατόπιν  τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία  στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου με τιμές ήρωα. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υπουργός άμυνας Πάνος  Καμένος ,οι βουλευτές Αργολίδος ΓΙάννης Γκιόλας ,Γ.Μανιάτης και Γ.Ανδριανός, οι δήμαρχοι Ερμιονίδος Δ. Σφυρής  και  Ναυπλίου Δ.Κωστούρος,ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Π. Τατούλης και πάρα πολύς κόσμος. 

Μετά την εξόδιο ακολουθία τα λείψανα του έφεδρου ανθυπασπιστή ενταφιάστηκαν στο κοιμητήριο των Διδύμων στην Αργολική Γή.