Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ξηροκρήνης Uessalon;ikhw.

Δελτίο Τύπου
Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, το τελευταίο για τη φετινή Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ξηροκρήνης.
Ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην αρετή της ελεημοσύνης και της φιλανθρωπίας, μέσα από τη ζωή των Αγίων της Εκκλησίας και σύγχρονων πνευματικών μορφών.
Ο Σεβασμιώτατος κλείνοντας, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρακολούθησαν το Ιερό Ευχέλαιο, τους πατέρες και τους συνεργάτες του Ιερού Ναού για τη φιλοξενία, τους επισκέπτες πατέρες και τον ομιλητή, προχείρισε σε πνευματικό τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού πατέρα Αλέξανδρο Καρακάση. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.