Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Μαθητές από τη Χίο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νίκολαο.

Μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο Χίου επεσκέφθησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
          Τα παιδιά συνοδευόμενα από την Διευθύντρια του Σχολείου κα Βηθλεέμ Λαδά και τον εκπαιδευτικό κ. Πολύδωρο Στείρο, στο πλαίσιο της πολύ ενδιαφέρουσας εργασίας τους για τον Άγιο Ισίδωρο και την Μαστίχα, πραγματοποιούν τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή με προορισμό τα Μετέωρα.

          Διερχόμενοι για τον προορισμό τους έκαναν στάση στο κτίριο του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας  με σκοπό να λάβουν την ευχή του Ποιμενάρχου μας καθώς και να ξεναγηθούν στους χώρους του κτιρίου.
          Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη εγκαρδίως τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη επικοινωνία.  Τους ωμίλησε σχετικά με την Ένδοξη  Ιστορία της Φθιώτιδος, τους ήρωες της, τους Αγίους της, καθώς και για την πολύπλευρη δραστηριότητα    της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
          Επίσης παρεκάλεσε τους εκπαιδευτικούς να μεταφέρουν τις ευχές και την αγάπη του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο καθώς και τις ευχαριστίες του για την ευλογία του ώστε τα παιδιά να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο.
          Μετά το καθιερωμένο κέρασμα ο Ποιμενάρχης μας διένειμε σε όλους ευλογίες εις ανάμνησιν της επισκέψεώς τους και ξενάγησε τα παιδιά στην Βιβλιοθήκη, στην Μεγάλη Τραπεζαρία, στο Αμφιθέατρο και στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ.
          Τέλος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την επίσκεψή τους και ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή Ανάσταση.