Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο Δήμος και η Ιερά Μητρόπολη στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες του Λαγκαδά.


Αθήνα,  05/04/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο Δήμος και η Ιερά Μητρόπολη στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες του Λαγκαδά.

Στήριξη σε 500 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου Λαγκαδά προσέφερε ο Φιλανθρωπικός  «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη και το Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη κλιμάκιο της «Αποστολής» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο  Δήμτσας παρέδωσαν σε 200 οικογένειες δέματα που περιελάμβαναν 11 είδη τροφίμων,  εν’ όψει της περιόδου του Πάσχα και σε  300 παιδιά, προσφέρθηκαν μπουφάν μέσω του προγράμματος ‘’WECARE’’ του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Εξαιρετική, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της «Αποστολής» να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν στον Λαγκαδά, ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο. ο κ. Ιωάννης υπογράμμισε: «Η Εκκλησία μας με την «Αποστολή», πρόσθεσε, προσπαθούν να εκφράσουν το φρόνημα της θυσιαστικής αγάπης του Ιησού Χριστού προς τον πάσχοντα άνθρωπο, προς την δοκιμαζομένη κοινωνία και ιδιαίτερα προς την δοκιμαζομένη μας πατρίδα».
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης αναφέρθηκε στον ρόλο της Εκκλησίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης κάνοντας και την διαχρονική προσφορά της στη χώρα. 
«Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η «Αποστολή», υπογράμμισε, δεν βοηθούν μόνο τις οικογένειες αλλά στηρίζουν τους Έλληνες να ξεπεράσουν τον φόβο και  με τις πράξεις τους μας δείχνουν ότι και αυτή η κρίση θα ξεπεραστεί με ενότητα, με κοινή προσπάθεια, με την αγάπη που δείχνει ο καθένας στον τόπο του».
 « Την περίοδο των Αγίων Ημερών το βλέμμα και η καρδιά μας είναι στραμμένα στις οικογένειες  που έχουν περιέλθει τη δίνη της σημερινής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας και πρόσθεσε:«Ο Λαγκαδάς είναι ο πρώτος μας σταθμός σε μια πασχαλινή εκστρατεία αγάπης στα παιδιά, τους νέους, τις οικογένειες και στήριξης των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας».


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ήρας 8 &Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli.gr