Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Ο Μητροπολίτης Άρτης στην Πανήγυρη του Αγίου Νικήτα Πολιούχου Σερρών.

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2017, ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, προσκεκλημένος του Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου, έλαβε μέρος στην Πανήγυρη του Πολιούχου Σερρών Αγίου Οσιομάρτυρος Νικήτα του Νέου.
Το εσπέρας του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικήτα τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Άρτης, ο οποίος εκήρυξε και τον Θείο Λόγο και συγχοροστατούντος του επιχωρίου Μητροπολίτου κ.κ. Θεολόγου.

Το πρωΐ της Κυριακής, ο Μητροπολίτης Άρτης χοροστάτησε στον Όρθρο, συγχοροστατούντων του Μητροπολίτου Βρεσθένης κ.κ. Θεοκλήτου και του επιχωρίου Μητροπολίτου κ.κ. Θεολόγου. Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Βρεσθένης, ο οποίος εκήρυξε τον Θείο Λόγο και συνελειτούργησαν ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ.κ. Θεολόγος.