Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.

Η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου ευχαριστεί την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου για την εκ νέου συμπαράσταση της στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως. 


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή του, ότι σε μία εποχή όπου καθημερινά οι μερίδες φαγητού των απόρων αδελφών μας αυξάνονται, στο πρόσωπο του Γέροντος π. Εφραίμ βλέπουμε τον αρωγό και συμπαραστάτη που ενισχύει το μεγάλο κοινωνικό δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, διότι εκείνος εφαρμόζει τον Ευαγγελικό λόγο «Επείνασα γάρ και εδώκατε μοι φαγείν…» και γίνεται συγκυρηναίος στο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας. 


Όλα τα είδη που απέστειλε η Ιερά Μονή Βατοπεδίου θα διατεθούν στους ενδεείς αδελφούς μας για το Πασχαλινό τραπέζι, ούτως ώστε να ενισχυθούν τα ήδη προγραμματισμένα 4.500 δέματα τα οποία θα δοθούν από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως και τις Ενορίες των πόλεων Λαρίσης και Τυρνάβου και όλων των Αρχιερατικών Περιφερειών.