Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Συνάντηση Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ με Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως για την στήριξη των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στα πλαίσια του συντονισμού του ποιμαντικού και κοινωνικού τρόπου στήριξης και ενίσχυσης των δύο Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως (Ο Καλός Σαμαρείτης & Παναγία η Ελεούσα) πραγματοποίησε συνάντηση τη Δευτέρα 3 Απριλίου με τους προϊσταμένους και τους εφημερίους των ενοριών, οι οποίες έχουν αναλάβει να συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως στις ως άνω μονάδες.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε κατευθύνσεις και παροτρύνε τους Πατέρες των ενοριών να αναπτυχθεί νοοτροπία στήριξης, ενίσχυσης και συμπαράστασης μεταξύ των ενοριτών προς τους τροφίμους των Μονάδων ως και ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους των Ναών για την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους Πατέρες ξεναγήθηκαν στους ανακαινισμένους χώρους της Μ.Φ.Η. «Παναγία η Ελεούσα».
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.