Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑ∆ΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»

Την Πέµπτη 30 Μαρτίου 2017, η Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» σε συνεργασία µε τον Οργανισµό Κοινωνικών ∆οµών της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας «Η ΑΡΩΓΗ», ενίσχυσε µε 50 επιταγές ισάριθµες εµπερίστατες οικογένειες που αντιµετωπίζουν εξαιρετικά οικονοµικά προβλήµατα και κυρίως προβλήµατα υγείας.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μητροπόλεως µε την παρουσία του Σεβασµιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, του εκπροσώπου του Οµίλου και ∆ιευθυντή ∆ηµοσίων Σχέσεων του εργοστασίου κ. Ιωάννη Καραβά και των υπευθύνων της ΑΡΩΓΗΣ. Να τονισθεί ότι είναι η έκτη κατά σειρά συµµετοχή της ως άνω εταιρείας στην στήριξη  των οικογενειών που αντιµετωπίζουν οικονοµικά προβλήµατα. 
Οι δικαιούχοι που έλαβαν τις επιταγές εν όψει του Πάσχα ευχαρίστησαν τόσο την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και τον εκπρόσωπο της εταιρείας για την προσφορά όσο και την Ιερά Μητρόπολη που µέσω του Οργανισµού «Η ΑΡΩΓΗ» τους στηρίζει στις καθηµερινές ανάγκες επιβίωσης που αντιµετωπίζουν.
Ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και όλοι οι εθελοντές κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες  στο έργο του Οργανισµού «Η ΑΡΩΓΗ»,  εκφράζουν προς την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» τις ευχαριστίες τους για την συνδροµή της στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς µας, που σκοπό έχει την στήριξη και ανακούφιση του πάσχοντος ανθρώπου που ταλαιπωρείται από την συνεχιζόµενη κρίση.
       
                     Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως