Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΖΙΧΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΑΡΓΟΥΣ (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ).

 Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέσθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους χοροστατούντος και λειτουργούντος του  Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιεροθέου.




 Ο Μητροπολίτης καλεσμένος από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, έφερε στην Αργολίδα τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Βαπτιστή Ιωάννη του Προδρόμου προς ολιγοήμερη προσκύνηση στον Ιερό ναό. Το τεμάχιο  του ιερού λειψάνου υποδέχθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου2017 ο Μητροπολίτης  Αργολίδος Νεκτάριος, παρουσία κλήρου και λαού. 







Το τεμάχιο του Ιερού λειψάνου, η κάτω σιαγόνα ,φυλάσσεται στην γυναικεία  Ιερά μονή Αγίας Παρασκευής στην περιοχή Δομήρου Ροδολείβους Σερρών και ήρθε στην Ελλάδα με την ανταλλαγή του πληθυσμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας,  το 1922 από τον Πόντο.
Ο Ιερέας του καθεδρικού ναού του Αγίου Πέτρου Άργους π. Γεώργιος Σελλής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ζιχνών Ιερόθεο για τεμάχιο του Ιερού λειψάνου που έφερε στην Αργολίδα.
Κατά την υποδοχή περαστήκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άργους Κ. Μπέγκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους- Μυκηνών και πάρα πολύς κόσμος.












STUDIO B&G