Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων Αεροπόρων εις Περιβολάκι - Λαγκαδά.

Το πρωί της 4ης Απριλίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση έμπροσθεν του μνημείου των πρώτων από της συστάσεως της Πολεμικής Αεροπορίας πεσόντων Αεροπόρων, Ανθυπολοχαγού Εμμανουήλ Αργυρόπουλου και Κωνσταντίνου Μάνου (4 Απριλίου 1913), οι οποίοι είχαν λάβει μέρος στις πολεμικές επιχειρήσεις του Βαλκανικού Πολέμου 1912-1913, και κατέπεσαν ηρωικός μαχόμενοι έπειτα από αερομαχία,  στο έδαφος της περιοχής του Περιβολακίου – Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια της τελετής, παρέστησαν  ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως και της Τοπικής Κοινότητος Περιβολακίου, της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπία μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως με την Ελληνική Σημαία ανά χείρας, καθώς και μέλη του Συνδέσμου Φίλων Ηρακλή-Λαγκαδά, οι οποίοι διοργάνωσαν την τιμητική αυτή εκδήλωση.