Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

73 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Κλεισούρας (ΦΩΤΟ).Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κλεισούρας λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ την Κυριακή της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας, τιμώντας τους σφαγιασθέντες Κλεισουριείς από τα γερμανικά στρατεύματα.
Παρόν στη Θεία Λειτουργία και στο Ιερό Μνημόσυνο ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού Καστοριάς, ο Διοικητής της ΜΕΡΥΠ Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Γρηγόριος Γρηγοριάδης,

ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Καστοριάς, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Καστοριάς, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι Καστοριάς, τοπικοί φορείς, σύλλογοι και πλήθος πιστών Κλεισουριέων. Παρόν, επίσης, ο Άρχων Ακτουάριος της ΜτΧΕ και Ομότιμος Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής του Δ.Π.Θ. κ. Γεώργιος Μπουγιούκας, συνοδευόμενος από τον Κλεισουριώτη κ. Νικόλαο Σιδέρη.
Αμέσως μετά, τελέσθηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο των ηρώων, η κατάθεση των στεφάνων αλλά ανεγνώσθη, όπως κάθε χρόνο, το προσκλητήριο των σφαγιασθέντων.