Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Δελτίο Τύπου Την Παρασκευή προ των Βαΐων, 7 Απριλίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, με την ευκαιρία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, το οποίο παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Νεαπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Μήλιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του μυστηρίου του Ευχελαίου, όπως παρουσιάζεται μέσα από την παραβολή του καλού Σαμαρείτη. Στο τέλος του Ιερού Ευχελαίου ο Σεβασμιώτατος, αφού προέτρεψε τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου να συμμετέχουν αυτές τις άγιες ημέρες στις ακολουθίες της Εκκλησίας και αφού ευχήθηκε Καλή Ανάσταση, μοίρασε σε όλους από μία πασχαλινή λαμπάδα. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Δελτίο Τύπου
Την Παρασκευή προ των Βαΐων, 7 Απριλίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, με την ευκαιρία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, το οποίο παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Νεαπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Μήλιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του μυστηρίου του Ευχελαίου, όπως παρουσιάζεται μέσα από την παραβολή του καλού Σαμαρείτη.
Στο τέλος του Ιερού Ευχελαίου ο Σεβασμιώτατος, αφού προέτρεψε τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου να συμμετέχουν αυτές τις άγιες ημέρες στις ακολουθίες της Εκκλησίας και αφού ευχήθηκε Καλή Ανάσταση, μοίρασε σε όλους από μία πασχαλινή λαμπάδα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.