Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β' ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' σήμερα το μεσημέρι, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, υποδέχθηκε μαθητές του 2ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου, συνοδευόμενους από τους Καθηγητές τους.
Ύστερα από παρακληση του Θεολόγου Καθηγητή τους κ. Νάστου, ομίλησε προς τα παιδιά, αναφέρθηκε στο ιστορικό της Αγίας Εικόνος και στο πολύπτυχο έργο του Ιερού Ιδρύματος, ιδιαίτερα στο χώρο της Παιδείας και του Πολιτισμού, με τη στήριξη μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών, τους απηύθυνε πατρικὲς νουθεσίες και συμβουλές για τη ζωή τους και ευχές για την πρόοδό τους και την επιτυχία όσων μαθητών θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και τους ευχαρίστησε για την επιλογή της Σύρου και της Τήνου, ως τόπους προορισμού της εκδρομής τους.