Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ιερά Παράκληση υπέρ των μαθητών των υποκειμένων εις τας πανελληνίους εξέτασεις της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων.

SAM 5279 Custom 
Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας της Ιεράς μας Μητροπόλεως η ιερά Παράκληση προς τον Δεσπότη Χριστό υπέρ υγείας, ενισχύσεως και φωτισμού για τους νέους και τις νέες, οι οποίοι υπόκεινται στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και των γονέων τους.

  Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, τελέσθηκε η δεύτερη ιερά Παράκληση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου παρουσία του Κλήρου της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων με επικεφαλής τον π. Κωνσταντίνο Καλλιώρα, Αρχιερατικό Επίτροπο Φαρσάλων. Περί τα 120 παιδιά προσήλθαν στο πατρικό κάλεσμα του Σεπτού μας Ποιμενάρχου για προσευχή, αλλά και αρκετοί γονείς, οι οποίοι αυτόν τον καιρό ζουν την αγωνία των παιδιών τους.
  Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του τόνισε προς τα παιδιά: «Είστε καθημερινά στην προσευχή και στην σκέψη μου. Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου. Ήλθαμε να προσευχηθούμε, ώστε να πάρετε δύναμη. Εύχομαι οι κόποι σας να αποφέρουν καρπούς και εάν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι, μην απελπιστείτε, προσπαθήστε ξανά. Η ζωή μας είναι ένας διαρκής αγώνας».
Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας τέθηκε προς προσκύνηση απότμημα του λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της νεολαίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
SAM 5273 Custom
SAM 5274 Custom
SAM 5275 Custom
SAM 5276 Custom
SAM 5279 Custom
SAM 5280 Custom
SAM 5286 Custom
SAM 5292 Custom
SAM 5295 Custom