Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

«Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» κοντά στα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.


Απογευματινή εκδήλωση για τους τροφίμους του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Ν. Ιωνίας πραγματοποίησε «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», την Πέμπτη 1/6. Πρόκειται για μια καθιερωμένη γιορτή, που οργανώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου, σε συνεργασία με την ομάδα των εθελοντών του, που  πραγματοποιεί – καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους – εβδομαδιαίες επισκέψεις  στο Ίδρυμα.

Η εκδήλωση άρχισε με προσλαλιά του Διευθυντή, ο οποίος καλωσόρισε τον Πρόεδρο του «Ε» και τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε από καρδιάς τον Σύλλογο για την πολύχρονη και ευεργετική παρουσία του στο χώρο του Ιδρύματος, τονίζοντας την ανάγκη που έχουν τα παιδιά για επικοινωνία με ανθρώπους της Εκκλησίας. Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, τονίζοντας πως «η τακτική παρουσία της ομάδος των εθελοντών μας εκφράζει το ενδιαφέρον της Τοπικής μας Εκκλησίας για την πορεία των παιδιών του Ιδρύματος και πως η απόφαση του Δ.Σ. είναι να συνεχιστεί η συνεργασία του «Ε» με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του χώρου αυτού, για την καλή λειτουργία του». Ακολούθησε συζήτηση με τα παιδιά και μια πλούσια δεξίωση.