Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Λήξη των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής.



Με τις επιτυχείς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις έληξαν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής και Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς «ο Αγιος Μηνάς», του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Στή Σχολή φοιτούν περί τους 60 μαθητές, οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος τους , την αγάπη τους στην Αγία μας Εκκλησία και για την έφεση προς την πατρώα Βυζαντινή Μουσική, τη Μουσική της Εκκλησίας μας, αλλά και την Ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Ευχαριστίες στο Διευθυντή, στους διδάσκοντες καθηγητές για την ολόθυμη και ανιδιοτελή προσφορά τους και συγχαρητήρια στους μαθητές για το ζήλο και τις επιδόσεις τους.
Συγχαρητήρια επίσης και στους τρεις αποφοίτους μαθητές της σχολής μας που έλαβαν πτύχιο και δίπλωμα από το σύγχρονο ωδείο Κοζάνης «Μusic art» το Σάββατο 17 Ιουνίου.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ για το άοκνο ενδιαφέρον του και την ποικιλότροπη βοήθεια του στο έργο της σχολής. Καλο καλοκαίρι! Ραντεβού τον Οκτώβριο.