Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Στην εκδήλωση λήξης του Σχολικού έτους στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλμυρού ο Σεβασμιώτατος.

Στην εκδήλωση λήξης του Σχολικού έτους στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλμυρού ο Σεβασμιώτατος
Στην εκδήλωση λήξης του Σχολικού έτους, που διοργάνωσε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Αλμυρού (1/6), παραβρέθηκε ο Σεβ Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα προγράμματα των σχολικών δραστηριοτήτων, που εφαρμόστηκαν, στην παρελθούσα σχολική χρονιά, από τις Υπεύθυνες κ.κ. Νίκη Παρδάλη και Μαρία Θεοδοσίου, με θέμα «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους: ανάπτυξη δεξιοτήτων κοινωνικής αλληλεπίδρασης και αυτονόμησης» και τις κ.κ. Ελένη Καραβασίλη και Ελένη Ανθούλη, με θέμα «Οι πολύτιμοι φίλοι, τα δόντια μου – Διατροφή – Φροντίδα των δοντιών».
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στα παιδιά με ειδικές δεξιότητες και ευχήθηκε καλό Καλοκαίρι.