Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΙΡΑΝΩΝ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΙΟ.


ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Α.Μ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΤΡΙΤΗ 6/6/2017 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Μεγαλοπρεπώς η τοπική Εκκλησία, ο Επίσκοπος, ο ιερός κλήρος, οι Άρχοντες του τόπου και ο ευσεβής λαός θα υποδεχτούν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 το απόγευμα στις 7 στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλίου, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιον, ο οποίος θα ανακηρυχθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και Επίτιμος Δημότης της πόλεως.
Το απόγευμα της Τρίτης στις 7 μετά την Υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, θα τελεσθεί επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου θα αντιφωνήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων κ. Αναστάσιος, απευθυνόμενος στους πιστούς χριστιανούς με τον ζεστό, θεολογικό, σύγχρονο και γεμάτο αγάπη λόγο του.