Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Προσκυνηματική εκδρομή.Προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, με την ευκαιρία της προσκύνησης των ιερών λειψάνων της Αγίας Ελένης στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τέλεσε την προγραμματισμένη αγρυπνία το βράδυ της Τετάρτης 31ης Μαΐου ε.ε., πλαισιούμενος και από κληρικούς της ακριτικής μας Μητροπόλεως, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου  Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου, Γενικού Διευθυντού του Ιεραποστολικού Οργανισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αποστολική Διακονία».

Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος προεχείρισε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον Συνταξιούχο Ιερέα π. Χρήστο Γκιργκένη, επιβραβεύοντας την φιλότιμη διακονία του στην ενορία των Χιονάδων, από της εις Πρεσβύτερον χειροτονίας του το 1971 έως το 2008 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Οι προσκυνητές είχαν την  ευκαιρία να επισκεφθούν επίσης τις Ιερές Μονές του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, του Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι Κορινθίας, του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας.