Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΔΙΑΡΗΞΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΝΑΥΛΙΟΥ.

Άγνωστοι  δράστες διέρρηξαν την εκκλησία  της Αγίας Παρασκευής  στην περιοχή Πυργιώτικα Ναυπλίου, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017.  Οι δράστες  άνοιξαν το πλαϊνό παράθυρο του ναού κόβοντας τα σίδερα που είχε το παράθυρο και μπήκαν στο ναό.
 Άνοιξαν το παγκάρι του ναού και αφαίρεσαν ότι χρήματα είχε μέσα.  Ο ιερέας του Ιερού ναού  π. Κωνσταντίνος  Ξανθόπουλος  ευχαριστεί το θεό που οι δράστες δεν πήραν τα ιερά σκεύη της θείας λειτουργίας. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον επίτροπο και το νεωκόρο της εκκλησίας  που πήγαν να ανοίξουν το ναό για να το καθαρίσουν.  Στο παρελθόν και πάλι άγνωστοι δράστες άνοιξαν το ναό και αφαίρεσαν λεφτά από  το παγκάρι. Μάλιστα μία χρονιά δράστες είχαν ανοίξει και τάφους για να πάρουν χρυσαφικά από τους νεκρούς .

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ