Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

2η Ημέρα Ναυτικής Εβδομάδας 2017 – Συναυλία Παιδικής Ρωσικής Χορωδίας.

 Οι εκδηλώσεις της 2ης Ημέρας της φετινής Ναυτικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20/6, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Στις 7μ.μ., στο Λιμάνι του Βόλου, (χώρος terminal), θα πραγματοποιηθούν: Έκθεση Γκραβούρας, με θέμα από το έργο GRAECIA MAIOR, Συλλογή Σοφίας Ζαφραντζά – Vermeulen και Έκθεση στερεοσκοπικών φωτογραφιών από τις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2016 στο Βόλο, του Ευσταθίου Ζαφραντζά, ερασιτέχνη φωτογράφου.

Στις 7.30μ.μ., στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, θα ομιλήσει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, με θέμα «Το Άγιον Όρος φως της οικουμένης».
Θ’ ακολουθήσει Συναυλία, με τίτλο «Φως στην οικουμένη» της Παιδικής Χορωδίας «Παραμυθία», του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς της επαρχίας Καλούγα Ρωσίας, που θα τραγουδήσει και θα χορέψει ρωσικούς και ελληνικούς χορούς. Τη χορωδία θα συνοδεύει η ορχήστρα «Εμμέλεια» του γνωστού συνθέτη Χρήστου Τσιαμούλη, με τραγουδίστρια την Καίτη Κουλλιά. Η διεθνούς φήμης Χορωδία έχει λάβει μέρος σε ξένα φεστιβάλ και συναυλίες σε Ισραήλ, Ελλάδα,. Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Βουλγαρία κ. αλ.
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» και το περιοδικό «Πεμπτουσία».