Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Βοήθεια σε άπορες οικογένειες.

Εν όψει των εορτών του Πάσχα ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κων/νο Δήμτσα, διένειμαν την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017, στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα, δέματα ξηράς τροφής, κρεατικών, τυροκομικών προϊόντων και πατάτας σε 200 άπορες οικογένειες της ακριτικής περιοχής μας και επισκεπτόμενοι δημοτικά σχολεία της περιοχής Σουφλίου και Διδυμοτείχου προσέφεραν στους μικρούς μαθητές μπουφάν από το Πρόγραμμα “We care”  του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός αφού ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει πάντοτε για τους ακρίτες του Έβρου και της Θράκης γενικότερα και  τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» για την άψογη συνεργασία και την αμεσότητα στην στήριξη των ευπαθών οικογενειών, υπογράμμισε: «Η Αποστολή» για μια ακόμη φορά συνεχίζει την αποστολή της ενισχύοντας τους ακρίτες που δίνουν την δική τους μάχη σε δύσκολες συνθήκες, προκειμένου σ’ αυτό το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των θρησκειών η αγάπη του Χριστού να φωτίζει Ανατολή και Δύση, για να είναι μια διαρκής πυξίδα ειρήνης, αλληλεγγύης, αγάπης και φιλίας μεταξύ των λαών».
Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας είπε: «Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της εταιρείας «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» ξεκίνησε λίγο πριν το Πάσχα ένα σημαντικό αγώνα για την κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών εκατοντάδων ελληνικών νοικοκυριών».