Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

 Εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του λαού μας για την αξία και την σπουδαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ξεκινά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος με σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/6, στις 7μ.μ., στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας και το Σύλλογο Γονέων και πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία. Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την κληρονομική ασθένεια της Μεσογειακής Αναιμίας, αλλά και η ευαισθητοποίηση για την προσφορά αίματος μέσω της εθελοντικής Αιμοδοσίας. Στην εκδήλωση αυτή θα ομιλήσουν ο Δ/ντής της Αιμοδοσίας και της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Στυλιανός Λαφιωνιάτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία κ. Δέσποινα Λουκάκη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας κ. Ιγνάτιος Γελαγώτης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα.
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ακόμα δύο εθελοντικές Αιμοδοσίες. Η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/6, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στον προαύλειο χώρο της Νομαρχίας, από 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Και η δεύτερη Αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου, την Κυριακή 25/6, μετά τη Θεία Λειτουργία, ενταγμένη στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδος.