Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Διπλωματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου την Παρασκευή 16 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές και διπλωματικές  εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας «Γερμανός ο Μελωδός».
   Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας εκπροσώπησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας π. Παναγιώτης Σερέτης.
    Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος εννέα μαθητές, οι οποίοι απέκτησαν Πτυχίο ή Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής με βαθμό Άριστα.

           Πρόκειται για τους: 1)Στυλιανό  Μανταλόβα (Δίπλωμα) , 2) Μιλτιάδη Θεόφιλο  (Πτυχίο), 3) Χρήστο Παναγιώτου (Πτυχίο), 4) Μάρκο Πετράκη (Πτυχίο), 5) Ηλία Στρατόπουλο (Πτυχίο), 6) Αναστάσιο Ζαχαράκη (Πτυχίο), 7) Πρσεβ. Νικόλαο Κατσαρέλη (Πτυχίο), 8) Ελένη Ντόντου (Πτυχίο), και 9) Βασιλική Φράγκου (Πτυχίο).
    Η επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ανδρέα Ιωακείμ (Πρόεδρο) και τους π. Αθανάσιο Τύμπα (μέλος), κ. Διονύσιο Ηλιόπουλο (μέλος), κ. Δημήτριο Κυριακόπουλο (μέλος) και κ. Ανάργυρο Βλάχο (μέλος),  συνεχάρη τους μαθητές για την άρτια απόδοση των μαθημάτων και την μελετημένη παρουσία τους και ταυτόχρονα εξήρε το έργο της Σχολής το οποίο χαρακτήρισαν ως «καρποφόρο και υποδειγματικό».
       Φέτος η Σχολή  μαζί με τα παρατήματα σε (Μαλεσίνα, Καμένα Βούρλα, Στυλίδα και Τιθορέα) αριθμεί 160 μαθητές και στόχος της είναι να αποφοιτήσουν ιεροψάλτες με γνώσεις , ιεροπρέπεια και ήθος, οι οποίοι θα διακονήσουν μελλοντικά τα ιερά αναλόγια της Μητροπόλεώς μας.