Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Διανομή μπουφάν σε παιδιά Δημοτικού από την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τροφίμων σε απόρους της Μητροπόλεως.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου η ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποίησε άλλη μια επίσκεψη αγάπης και συμπαράστασης στην ακριτική Μητρόπολή μας.


Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος μαζί με τον Διευθυντή της "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" επισκέφθηκαν Δημοτικά Σχολεία στη Μάκρη, στον Άβαντα και στον Πέπλο καθώς και το Ειδικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης και μοίρασαν ως δώρο στα μικρά παιδιά μπουφάν και γραφική ύλη.

Ακολούθως, μετέβησαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως, όπου διένειμαν δέματα με τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας σύμφωνα με το Επισιτιστικό Πρόγραμμα που γίνεται σε συνεργασία της Μητροπόλεώς μας με την ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" από πέρισυ. Επίσης, διανεμήθηκαν στον ίδιο χώρο την Παρασκευή ξηρά και νωπά τρόφιμα, ως δωρεά από την εταιρία supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ.