Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΠΛΗΘΗ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΕΜΠΩΝ.

ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
Πολλοί πιστοί χριστιανοί συνεόρτασαν την μεγάλη εορτή της καθόδου του αγίου Πνεύματος στο χωριό Τέμπη, όπου και ο φερώνυμος μεγαλοπρεπής πέτρινος Ιερός Ναός της αγίας Τριάδος.

Στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής παρέστησαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί από τον χωριό και την ευρύτερη περιοχή, ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κωνσταντίνος Κολλάτος και πολλοί εκ των τοπικών Αρχόντων, ενώ ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π.Αχίλλιος μίλησε για την παρουσία του αγίου Πνεύματος στην ζωή της Εκκλησίας και στην ζωή του κάθε ανθρώπου και κυρίως τόνισε τον τρόπο με τον οποίο το πανάγιο Πνεύμα αρδεύει όλη την κτίση προς ζωογονίαν. Στην συνέχεια οι πατέρες που συμμετείχαν στην πανήγυρι εξήλθαν λιτανευτικά στην φιάλη της ενορίας, όπου ευλόγησαν τις αρτοκλασίες.