Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σερρών: ''Οι Άγιοι είναι το έργο της πνοής του Παρακλήτου μέσα στην Εκκλησία'' (ΦΩΤΟ)

Σέρρες | Χρήστος Καναρόπουλος

Με θρησκευτική κατάνυξη ξεκίνησαν από το εσπέρας της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 οι λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν και μνήμην του εν Αγίοις Πατρός Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης.
Με αισθήματα πνευματικής χαράς ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής Λαός της πόλης της Μακεδονίας με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο υποδέχθηκαν αποτμήματα των Ιερών και χαριτόβρυτων Λειψάνων του σύγχρονου Αγίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και συγκεκριμένα από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά όπου φυλάσσονται στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στο κέντρο της πόλης προς πνευματική ενίσχυση και αγιασμό των πιστών.