Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ π. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στον  Ιερό  ναό του  Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους   με τις  ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος  Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε  ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο  π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ, ο οποίος μίλησε με θέμα: " γονείς και παιδί σε κρίση " Προηγήθηκε εσπερινός και  ιερά παράκληση στον Άγιο Γεώργιο.
Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1969 στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης. Επίσης είναι διπλωματούχος της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Ο π. Θεμιστοκλής είναι ιερέας στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ