Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ-ΝΑΥΠΛΙΑΣ (ΜΕΡΜΠΑΚΑ).

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε το βράδυ  της  Δευτέρας  5 Ιουνίου 2017 μουσικοχορευτική  εκδήλωση στην πλατεία της Αγίας Τριάδας-Ναυπλίας (Μέρμπακα) ολοκληρώνοντας της εορταστικές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αιδ. Πρωτ. Γεώργιος Μητροσύλης ο οποίος αναφέρθηκε εις τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Δημήτριος Κωστούρος.  

Χόρεψαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. Τέλος τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Ιωάννης Ανδριανός ,  πολιτευτής Αργολίδος κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης,  ο πρόεδρος της τοπικής ,κοινότητας  , δημοτικοί σύμβουλοι ,και πλήθος κόσμου.
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ