Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.


Την Κυριακή 4 Ιουνίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία καθώς και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Βαγίων, με την συμμετοχή πλήθους πιστών.

Το απόγευμα της Πεντηκοστής τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο χωριό Αγία Τριάδα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου. Μετά τον Εσπερινό έγινε η λιτανεία της εικόνας στους δρόμους του χωριού με μεγάλη συμμετοχή των πιστών. Κατόπιν ακολούθησε πολύ ωραία εκδήλωση από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα στο ανοιχτό θέατρο.
Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο χωριό Κόκκινο,  με την παρουσία πολλών πιστών και εκπροσώπων των αρχών και του Εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ.