Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή.

SAM 5461 Custom 
Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος το εσπέρας της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017.
 Το Συνέδριο διοργανώνεται από την ΠΕΔ Θεσσαλίας με συνδιοργανωτές του συνεδρίου το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας , το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος και η ΕΘΕΜ (Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών).

 Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε: ο άνθρωπος, η κορωνίδα της δημιουργίας, πλάστηκε από τον Δημιουργό του να προσέχει και να αγαπά τον κόσμο, αυτό το δημιουργικό κόσμημα. Ο ίδιος όμως άρχισε να το καταστρέφει, προκαλώντας έτσι και την αυτοκαταστροφή του. Συγχαίρω όλους γι’ αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι σημαντική η ενημέρωσή μας πάνω σε αυτό το θέμα, ώστε να λάβουμε μέτρα για να προλάβουμε τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες.
 Επίσης, ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Ακαδημαϊκό κ. Χρήστο Ζερεφό, καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας, επόπτη του Κέντρου Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών.
SAM 5460 Custom
SAM 5461 Custom
SAM 5464 Custom