Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Η Επανομή υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Στυλιανού (ΦΩΤΟ).

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Με αισθήματα θρησκευτικής ευλάβειας μέσα στην αναστάσιμη περίοδο, ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής Λαός της Επανομής με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα του Αγίου Στυλιανού, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου 2017 στην κωμόπολη του νομού Θεσσαλονίκης.
Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε έξω από τον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επανομής και την Τιμία Κάρα κόμισε ο Πρωτοσύγκελλός της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Παν. Αρχ. Αμφιλόχιος, με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, τον οποίο ο σεπτός Ποιμενάρχης της Καλαμαριάς ευχαρίστησε ιδιαίτερα στη σύντομη προσλιαλιά του στο τέλος της δοξολογίας.
  η συνέχεια Εδώ