Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Τον Άγιο Χριστόφορο γιόρτασε η Καστοριά - Υποδοχή Παναγίας Σουμελά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ).Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Καστοριάς λειτούργησε σήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ημέρα μνήμης του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτου των οδηγών.
Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν Κληρικοί της Μητροπόλεως, πλήθος πιστών, καθώς και αυτοκινητιστών της Καστοριάς, οι οποίοι εορτάζουν τον προστάτη τους Άγιο.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους, διά πρεσβειών του Αγίου Χριστοφόρου, ο Κύριός μας να προστατεύει και να καθοδηγεί τους οδηγούς, να φυλάττει τους πάντες από κάθε κίνδυνο της ασφάλτου και να φωτίζει τον δρόμο και τη διακονία του καθενός.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αγιασμός για τους αυτοκινητιστές της Επαρχίας.
Να σημειώσουμε ότι, το απόγευμα της παραμονής, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, έγινε η υποδοχή αντιγράφου της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά, η οποία θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.