Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου Οσίου Παϊσίου στο Αερινό – Σύναξη των Τοπικών Αγίων της Δημητριάδος.

Την Ακολουθία των Θυρανοιξίων του νεόδμητου Παρεκκλησίου του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Αερινό θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Η Ακολουθία των Θυρανοιξίων θα λάβει χώρα το Σάββατο 13/5, στις 11.00 π.μ.
Σύναξη των Τοπικών Αγίων



Την Σύναξη των Τοπικών μας Αγίων πανηγυρίζει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος την Κυριακή 14/5 (της Σαμαρείτιδος). Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου Μελισσατίκων.
Η Σύναξη των Τοπικών Αγίων εορτάζεται πανηγυρικώς στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής, στον Ναό των Αγίων Αναργύρων, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.