Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ Π. ΛΙΒΥΟ.

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η  πέμπτη συνάντηση  της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος . Η τελευταία  συνάντηση για την εφετινή περίοδο που έγινε  στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, τη Δευτέρα 15  Μαΐου 2017 είχε  ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο) ο οποίος  ανάπτυξε  το θέμα:

«Ο άλλος δεν είναι ο Θεός σου, αλλά ο άνθρωπός σου. Μύθοι και πραγματικότητα γύρω από το γάμο».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εξειδικευμένοι παιδαγωγοί απασχολούσαν  τα μικρά παιδιά. Ο μητροπολίτης Αργολίδος ευχαρίστησε ο κρητικό ιερέα π. Λίβυο για τον κόπο που έκανε να έρθει από την Κρήτη και να μιλήσει στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος.
Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης.
Από μαθητής Γυμνασίου, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα θα εισέλθει στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging δημιουργώντας πολλά blog με σημαντικότερο το "π. Λίβυος".
 Ο π. Λίβυος είναι  συγγραφέας και κληρικός ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους.  Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων.
Την όλη οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Ιερέας π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ